Üdvözöljük a webáruházunkban!

Olyan játékokat forgalmazunk, melyek a kicsik fejlődését helyezik szem elé. A fiatal, friss elme sokkal fogékonyabb a tanulásra, mint a már kifejlett, viszont sokkal nehezebb is lekötni a figyelmét. A fiatal elme állandóan csak játszana, viszont ilyenkor kell a legtöbb dolgot megtanulnia az életről és a környezetéről.

Boltunkban összeszedtük egy helyre a lehető legtöbb fejlesztő játékot, mely a gyerkőcök tapasztalatait gyarapítja. Így nem lesz azzal probléma, hogy lekössük a lurkót, mivel azt adjuk neki, amit akar: állandó játékot. Ám ezzel a játékkal nem csak örömet szerzünk neki, hanem az élet különböző területein fejlesztjük őt, ami a leghasznosabb tudással készíti fel őt az életre.

Hát nem lenne csodálatos úgy fejleszteni a gyerekünket, hogy közben még minőségi időt is töltünk vele, és örömet szerzünk neki? Felkészítjük az életre úgy, hogy közben szórakozunk és sikerélményt ajándékozunk neki. Olyan sikerélményt, amitől az önbizalma is nőhet.

Szerintünk ez a két legfontosabb dolog egy szülő életében; Minőségi időt tölteni a kicsivel, és felkészíteni őt az életre. Mi most egyazon helyen mind a kettőre megoldást nyújtunk.

Ebben az elhatározásunkban az a küldetéstudat vezérelt, hogy a szülők több minőségi időt töltsenek a kicsikkel, miközben adnak is valami életre szóló tapasztalatot nekik. Fejleszteni kell őket és a lehető legfiatalabb korban nyújtani kell nekik sikerélményeket, hogy ezt szokják meg. Ebben a rohanó és anyagias világban a legtöbben arra spórolnak, hogy a gyereknek felnőtt korára tudjanak adni valamit, amivel elindíthatják. Pénz, ingatlan, autó, bármi. Pedig a kicsiknek nem ez kell, ők még nem fogják fel a jövőt, nekik csak a most számít.

A jövő generációjának a gondolkodásmódja csak tőlünk függ. Attól, hogy mi mit tanítunk nekik. Ha azt tanítjuk nekik, hogy a mi pénzünkre szorulnak rá, a mi hátunkon tudnak feljebb jutni, akkor ezt viszik tovább. Ellenben ha megtanulják könnyedén kezelni a szituációkat, és megtanulják maguk elérni a sikereiket, akkor ez lesz az, amit felnőttként is követni fognak.

Mint említettük a lurkók nagyon intenzíven és nagyon rövid időn belül tanulnak. Nekünk is könnyebb, ha játékosan, minőségi időt együtt töltve fejlesztjük őket. Így az egész család együtt lehet és még haszna is lesz a jövőre nézve. Nem egyszerűbb megalapozni a gyerkőc jövőjét fiatalon, sok hasznos játékkal töltött órával?

Nálunk jó áron találhattok minőségi játékokat, melyekkel a kicsik az élet bármelyik területén jól fejleszthetőek.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!